TennisWeek 2023

Al sinds vele jaren organiseren wij in de zomervakantie een tennisweek voor de jeugd in de eerste week en laatste week van de zomervakantie. Tijdens deze dagen worden de kinderen van 9:00-16:00 uur vermaakt met veel tennis, spelletjes en  ook leuke uitjes, tussendoortjes en lunch word verzorgt en ze krijgen ook een gepersonaliseerd shirt. Voor aanmeldingen, verdere info en kosten verwijzen wij u graag naar de onderstaande link.

 

Inschrijflink tennisweek 2023:

Tennisweek 1 (24 juli t/m 27 juli) gaat door bij voldoende aanmeldingen inschrijving sluit 3 juli
Tennisweek 2 (28 augustus t/m 31 augustus) gaat door bij voldoende aanmeldingen inschrijving sluit ook 3 juli

https://forms.gle/9xy7LhHDWwquMjW5A

 

 

Nieuw dit jaar! Voor de oudere jeugd hebben wij een video analyse dag op het programma staan. Zo kunnen zij door midden van video analyse zich sneller verbeteren. Wij analyseren 2 slagen die zij zelf graag willen verbeteren en daar gaan wij dan mee aan de slag. Wat krijgen zij allemaal voor het bedrag 2 uur trainen, lunch en een gepersonaliseerd shirt.

 

Video analyse dag 2023 voor groen en geel:

Video analyse dag 1 (28 juli) gaat door bij voldoende aanmeldingen inschrijving sluit 3 juli
Video analyse dag 2 (1 September) gaat door bij voldoende aanmeldingen inschrijving sluit ook 3 juli

https://forms.gle/EhGzSkgHk1qsNGmu7

 

Zomer tennis trainingen

Wil jij door trainen in de zomervakantie? Wij bieden dit jaar de mogelijkheid om niet een uur maar om anderhalf uur te trainen.

Wat kan jij verwachten tijdens de training, een slingerbag en of een softtoss machine waardoor de trainer goed je slag kan analyseren. Hier samen een aandachtspunt uit te halen en deze vervolgens verbeteren. 

Clinics

Teambuilding, een teamuitje je voor medewerkers, tennisduels tussen zakelijke partners, complete tennisclinics of toernooien. Deze clinics kunnen volledig op maat worden gemaakt en er zijn diverse programma’s voor u op maat. Zo is het ook mogelijk om een clinic te combineren met bijvoorbeeld koffie, thee en gebak. Of een high tea, high wine, een lunch of een bbq.