Mijn naam is Niek Smits, In het jaar 2014 is Niek als zelfstandig ondernemer begonnen met tennisles geven onder de naam: SmitsSports. Vanaf april 2018 werkt hij als trainer bij LTC de Meent. Niek: Ik ben in 2018 vol enthousiasme hier in Bussum aan de slag gegaan en hoop iets moois neer te kunnen zetten op LTC de Meent. Nu in 2023 kunnen we concluderen dat de samenwerking tussen LTC de Meent en SmitsSports erg goed bevalt. Mede daardoor zijn wij SmitsSports aan het uitbreiden in 2 afdelingen ‘tennisschool SmitsSports’ deze verzorgd hoofdzakelijk de trainingen, maar achter de schermen zijn wij ook druk bezig hoe kunnen wij de club LTC de Meent onderscheiden ten opzichte van andere verenigingen. De andere organisatie is ‘SmitsSports’ deze verzorgd de materiele kant voor een tennisser waar kwaliteit voorop staat. Hier verkoop/adviseer ik de tennisser de juiste producten aan om voornamelijk blessures te voorkomen.

 

SmitsSports wil door sportstimulering de mensen van jong tot oud laten bewegen met een lach. Sportstimulering is voor SmitsSports belangrijk omdat het een positieve bijdrage levert aan de gezondheidsbevordering en sociale omgang. SmitsSports wil verder kijken, hoe krijgen en houden we tennisverenigingen bruisend. 

SmitsSports streeft naar samenwerking en samenhang met verschillende partners in het sportnetwerk. Door samen te werken met bedrijven, gemeenten, scholen, buurtorganisaties ontstaan er voorzieningen, sportevenementen, flexibiliteit en professionaliteit die specifiek gericht zijn op de gekozen doelgroepen. 

 

Hierdoor denkt SmitsSports zich te onderscheiden van andere tennisscholen.

Samen met dit team weet SmitsSports zich te onderscheiden en te blijven ontwikkelen: