Nordicdots

HEREN

DAMES

Accessories

 

Dit merk is voor mensen die van tennis, padel, strak Scandinavisch design en duurzaamheid houden. Gestart in Zweden in 2019, nu met kantoren in Luxemburg, Spanje en wereldwijde verkoop. Sinds 2021 is Nordicdots Padel gelanceerd, met handgemaakte padelrackets en accessoires voor spelers van alle niveaus.

De inspiratie achter de merknaam Nordicdots is afkomstig van de natuur in de Noordse regio, specifiek van het prachtige noorderlicht en de hemel vol sterren en stippen! De vierkante "stippen" symboliseren de geometrische lijnen van het tennis-/padelveld, vooral wanneer ze van bovenaf worden bekeken.

Onze visie is om hoogwaardige functionele kleding te ontwerpen die spelers er zowel op als buiten het veld goed uit laat zien. We streven ernaar duurzame, milieuvriendelijke innovaties te integreren in alles wat we doen. We hebben respect voor het milieu en zijn bewoners.

In de beste Scandinavische stijl: Modern, Eenvoudig en Functioneel. Wat functionaliteit betreft, besteden we aandacht aan een moderne speelstijl en proberen we slimme oplossingen te bedenken, zoals leggings en shorts met ergonomische balzakken, evenals teennis & padeluitrusting die geschikt is voor een breed scala aan spelers.

 

MILIEUVRIENDELIJK

Ons productieproces is gericht op het minimaliseren van de impact op het milieu. Dat is waarom:
• 100% gerecyclede plastic zakken worden gebruikt om onze kleding in te pakken;
• We gebruiken gerecyclede en biologische stoffen;
• We minimaliseren productieafval;
Waarom is het belangrijk om milieuvriendelijk te zijn? Want door milieuvriendelijke producten te maken, geven we iedereen de kans om mee te bouwen aan een betere planeet. Biologisch katoen verbruikt bijvoorbeeld 88% minder water en 62% minder energie dan gewoon katoen en bespaart natuurlijke hulpbronnen. En als we recyclen, helpen we de hoeveelheid plastic die circuleert en de wereld vervuilt, te verminderen.

Bovendien draagt ​​elke aankoop bij aan ons duurzaamheidsbudget, dat we gebruiken om te doneren en milieuvriendelijke initiatieven te ondersteunen, zoals het Seabin-project, dat helpt de oceaan te reinigen van plastic.

Asics Collectie 2024

Asics is met 20% te bestellen via www.asics.com

Kortingscode: SAM20